Schumann Design er et lite designfirma som ønsker å skape bedre løsninger og høyere verdier for kundene gjennom engasjement, kunnskap og gode løsninger. For oss er ingen jobber for store, heller ikke for små.
Etter over 20 år som grafisk designer i byråer i Oslo, Bærum og Kristiansand, var det på tide å prøve på egen hånd. I løpet av alle disse årene har jeg jobbet med alt fra store internasjonale bedrifter til gründere i oppstartsfasen. Jeg har jobbet med kunder i offentlige statlige etater og med den lille lokale butikken på hjørnet. Min erfaring er at engasjement, kunnskap og ærlighet er de viktige faktorene i en designprosess. Det er lurt å bli litt kjent med hverandre og sammen utarbeide den perfekte løsningen for deg eller din bedrift.

​​​overordnede prinsipper
For oss i Schumann Design er det uansett noen overordnede prinsipper vi jobber etter. Vi ønsker å være ujålete og snakke et språk alle forstår. Vi elsker det vi gjør, så jobbene vi leverer fra oss skal være ting vi er stolt av. Jobbene skal leveres til avtalt tid og dere som kunder skal alltid få tak i oss. Ekstraservice er gratis hos oss og vi setter bare pris på en telefon eller at dere stikker innom oss i Søgne.
Arbeidsprosess
Alle utfordringene er unike og krever tilpassede tilnærminger. Uansett så vil vi jobbe tett med deg. Engasjement og forankring er viktig for samarbeidet, for eierskap og for å bygge entusiasme i organisasjonen for prosjektet. Ofte blir veien og behovene til mens man går, men vi er fleksible og tilpasser oss dine behov. Kjenner du din posisjon godt, så er prosessen kanskje kort til ferdig resultat. Ønsker du en større designprosess hjelper vi gjerne med det. På denne måten bruker vi tid og kraft på de riktige stedene, slik at løsninger treffer hvor de skal.
Integritet
For å få til de beste løsningene, har vi gode samarbeidspartnere innen fagområdene tekst, foto, illustrasjon, programmering og trykkeritjenester. Ved å leie inn nødvendig kunnskap løser vi oppgaven til riktig pris og tid. Vi har stor respekt for kundens økonomi og tid, og prøver å tilpasse prosjektene etter deres behov.
TILBAKEMELDINGER FRA KUNDER
"I have had the pleasure of working with Birthe for many years. She was head graphical designer for the corporate magazine DNV Forum when I was the editor, and in addition we did a couple of annual reports together. She is a very talented and creative graphical designer, always with an eye for details and consistency. I was very happy with her deliveries, and we received international attention for our work. If I should ever need a graphical designer again, I know where to go". 
Eva Halvorsen, DNV GL Maritime Communications Manager

"Birthe has developed numerous publications for me over the years and I have really enjoyed working with her. She is a very skilled designer who easily understands the communication challenge and she comes up with creative solutions. Her sharp eye on details ensures high quality on the final product which is always delivered on time and within budget frames."
Evelin Garnaas, Innovation Manager at DNV GL - Oil & Gas

"Utmerket kreativitet, kvalitet og en faglig dyktighet som ikke finnes på ethvert gatehjørne. Anbefales på det sterkeste!"
Mari Skaug, Project Manager at Coor Media
Back to Top